Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesinde muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarla görüş alışverişinde bulunan Başkan Demirkol, Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemine neden evet denmesi gerektiğini anlattı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 16 Nisanda yapılacak referandum seçimi için sahadaki evet çalışmalarını devam sürdürüyor. Başkan Demirkol ziyaretleri kapsamında Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti. Şube Başkanı ve Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Haktankaçmaz ile Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye bölge muhtarlarının da hazır bulunduğu görüşmede ilk olarak kent genelinde ve Haliliye’de yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Demirkol, 16 Nisanda yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin içeriğiyle ilgili de bilgiler verdi. Muhtarların kendi bölgelerinin temsilcileri olduklarını anımsatan Başkan Demirkol, konuşmasında,"16 Nisan’a kadar olan çalışmalar çerçevesinde bugün Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesini ziyaret ettik. Şube Başkanımız İbrahim Halil Haktankaçmaz ve beraberindeki muhtarlar bizi gayet sıcak gayet muhabbetle karşıladılar. kendileri Şanlıurfa’nın çeşitli bölgelerindeki muhtarlarımız sadece Haliliye’de ki muhtarlar değil.Bu bağlamda şehrimizde yapılan hizmetleri genel manada değerlendirdik. Yapılan hizmetlerin yeterli olup olmadığını konuştuk ve karşılıklı fikir telakkisinde bulunduk. Çok verimli bir çalışma oldu. Muhtarlarımızda kendi bölgelerinde 16 Nisan’da halk oylaması için canla başla çalışmaktadırlar ben bu vesile ile kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı ve Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Haktankaçmaz ise "Bizler zaten Fevzi Başkanımızla sürekli görüşüyoruz bugünde toplu olarak hepimizi bir arada ziyaret etmek istedi. İlimizin ilçemizin sorunlarını kendisine anlattık kendisi de çözüm noktasında bize yardımcı olacağını söyledi. Muhtarlarımız adına kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.