Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe merkezinde yapımına başlanan Prestij Cadde uygulamasının zemin etüdünü ve ölçümlerini inceledi.
Prestij Cadde uygulaması kapsamında herhangi bir yanlışlığa mahal vermemek için bizzat alanda incelemelerde bulunup ölçümleri yerinde denetleyen Belediye Başkanı Atilla, ilçeye güzel bir prestij cadde kazandıracaklarını belirtti. Prestij Cadde uygulamasının geçtiğimiz günlerde başladığını ve ilk asfaltının döküldüğünü hatırlatan Atilla, çalışmaların hızla ilerlediğini ifade etti.
Atilla, "Sahada devam eden Prestij Cadde uygulamasıyla ilgili olarak imar üzerinden bir çalışma yaptık. İmar üzerinde yapmış olduğu çalışmaları herhangi bir yanlışlığa mahal vermemek için bir de alanda görmek istedik. İnşallah Prestij Caddemiz tamamlandığında ilçemize güzel bir hizmet sunmuş olacağız. Şuan da yollar gerçekten çok berbat. Yolların bir an önce düzeltilmesi gerekiyordu. Orta refüjlü, aydınlatmalı mükemmel bir cadde olacak inşallah. İmkanlarımız dahilinde hizmetlerimiz devam edecektir” diye konuştu.