Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, terör saldırısında yaralanan polisleri hastanede ziyaret ederek, ’geçmiş olsun’ dileğinde bulundu
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol dün akşam saatlerinde Osmanlı Mahallesinde yaşanan terör saldırısında yaralanan polisleri, tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Hastane yetkilileri ile görüşen Demirkol, hastane yetkilileri ve emniyet yetkililerinden polislerin sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı. Yaralı polis memurlarına geçmiş olsun dileğinde bulunan Demirkol, teröre karşı emniyet teşkilatının yanlarında olduklarını söyledi. Demirkol, “Osmanlı Mahallesinde polis ekibine yapılan kalleş terör saldırısını şiddetle lanetliyorum. Yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum. Şanlıurfa huzurun ve kardeşliğin şehridir. Şanlıurfa’nın adını terörle anmak isteyenler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır” dedi.
Başkan Demirkol’un yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Selim Polatkan ve Meclis Üyesi Metin Çadırcı’nın da yaralı polisleri ziyarette yer aldığı öğrenildi.