Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) Başkanı Tahir Gülebak’ı ziyaret etti.
Dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, basın mensuplarıyla iletişim sağlanması gerekildiğini söyledi.
İbrahim Coşkun konuşmasında, “Bizler Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak en azından çalışan gazetecilerimizi hem yerinde görmek hem var olan iletişimlerimizi sağlamak amacıyla, sorun ve sıkıntılarımızı birbirimize aktarmak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Bu görüşmede en azından biz de üzerimize düşeni sivil toplum kuruluşu olarak yapmak istiyoruz. Sağ olsun başkanımız bizi kabul etti. Gündem ve genel konularla ilgili bilgi alışverişinde olacağız. İnşallah Şanlıurfamız için, insanlarımız için, milletimiz için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.
Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ise gerçekleştirilen ziyaretten memnun kaldıklarını, koordinasyonlu çalışmalar doğrultusunda başarı elde edileceğini dile getirdi.