Şanılurfa’nın Viranşehir İlçesindeki Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Viranşehir Kaymakamlığı Basın Bürosu Sorumlusu Fethi Üncal’a eğitim ve öğretime verdiği destek nedeniyle plaket verdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, müdürlük binasında gerçekleştirilen törende eğitim ve öğretimde basının desteğinin göz ardı edilemeyeceğini ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, "Geleceğe daha eğitimli, daha şuurlu, geçmişini bilen, insani ve vicdani değerlere bağlı, vatanı ve milleti için hizmet veren bir nesil yetiştirmek hem en büyük hedefimiz hem de ne başta gelen vazifemizdir. Kuşkusuz eğitim en büyük hazinemizdir. Geleceğe bırakacağımız miras eğitimli bir gençlik olacaktır. Bu mirası yetiştirmek için eğitim camiası başta olmak üzere herkesin maddi ve manevi katkı sağlaması ile mümkün olabilecektir. Eğitime destek sürdükçe eğitimin kalitesi de artacaktır. Kaliteli bir eğitim başta ilçemiz olmak üzere ülkemizin kalkınmasını hızlandıracaktır. Eğitime destek veren herkese minnettar. Kendilerine can ı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.
Kaymakamlık Basın Bürosu Sorumlusu Fethi Üncal, Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş’e teşekkür etti. İlçede faaliyet gösteren tüm basının eğitim ve öğretimi desteklediğini ifade eden Üncal, ilçede eğitim ve öğretim hizmetlerinin kalitesinin her geçen gün arttığını söyledi.
Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ateş, Fethi Üncal’a teşekkür plaketini teslim etti.