Haliliye Belediyesi, kurulduğu günden itibaren “yol medeniyettir” anlayışıyla sürdürdüğü yol yapım çalışmaları kapsamında kırsal ve merkez mahalle ayrımı yapmadan yolları bir bir tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sunuyor.
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla yapılan program dahilinde 32 merkez ve 137 kırsal mahallede çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yol açma, kilitli beton parke, stabilize yol yapım ve bakım onarım çalışmalarıyla Haliliye halkına hizmetin en iyisini sunma gayretini sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla da her kesimin taktirini topluyor.
Fen İşleri Müdürlüğü’nün bu kapsamdaki çalışmaları dahilinde Kalınbayat kırsal Mahallesine bağlı Güzelbulak bölgesinde başlanılan yol yapım çalışmaları tamamlandı. Kış öncesi yolu bölge sakinlerinin hizmetine sunan ekipler, Dikme, Kalınbayat ve Güvenli kırsal mahallelerinde de çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.
Guzelbulak bölge sakinlerinden Abdulkadir Ceylan, yapılan yol çalışmasından memnun olduklarını ifade ederek, “Şuana kadar köyümüze hizmet gelmemişti. Kışın yollar hep çamurdu. Çocuklar okula gidince ayakları hep çamurdu, ayakkabılarını çıkararak içeriye giriyorlardı. İnşallah bundan sonra çamur olmayacak. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür ederim. Yollarımızı yaptı. Emeği geçen herkese de teşekkür ederim” dedi.