Şanlıurfa’nın Harran ilçesi, gerek alt yapı gerekse üst yapı yatırımları ile modern bir kimliğe bürünüyor.
Büyükşehir ve Harran belediyelerinin gerçekleştirdiği çalışmalarla modern kentleşme yolunda önemli adımlar atan Harran’da, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması başlatıldı. İlçe girişi ile çıkışı arasındaki yolda devam eden çalışmaların birkaç gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Yasası sonrası bazı vatandaşların aklında soru işaretleri oluştuğuna dikkati çekerek, “Hizmet konusunda sıkıntı çekeceğimizi düşünüyorlardı. Ancak eskiden belediyeden ya da İl Özel İdaresinden hizmet istediğimiz zaman aylarca yola bakıyorduk, ‘acaba bir gelen olur mu?’ diye. Şimdi çok şükür hem ilçe belediyelerinin hem de Büyükşehir Belediyesinin imkanı var, vatandaşın taleplerine cevap verebiliyoruz” dedi.
Harran halkının hizmetin en iyisini hak ettiğini vurgulayan Özyavuz, “Biz AK Parti olarak gücümüzü milletten alıyoruz, bu nedenle halkımızın hizmetinde olmak zorundayız. Harran ilçemize yapılan hizmetlerden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Harranlılar da yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, hem Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi hem de Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’a teşekkür etti.