Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş,3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli öğrencileri ziyaret etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş 3 Aralık Dünya Engeliler günü nedeni ile Engelliler Derneği Başkanı Şehmuz Belca’yı iş yerinde ziyaret etti. Dernek Başkanını ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş’e şube müdürleri Zeydan Kurt, Lütfi Üstüner, İlyas Koyuncu ve İlçe İmam Hatip Ortaokulları Koordinatörü Kasım Erdemli eşlik etti.
Belca, derneklerine üye olan ve olmayan bütün engelliler adına duyarlılıkları ve ziyaretleri nedeni ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş’e teşekkür etti. Başkan Belca daha önce devletin çeşitli mercilerine iletmiş oldukları dernek için yer talibini bir kez daha tekrarladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ateş´te bu konu hakkında ellerinden geldiğince yardımcı olacaklarının sözünü verdi. Sonrasında Ateş ve refakat eden şube müdürleri, ilçe okullarında ve rehabilitasyon merkezinde eğitim-öğretim gören engelli öğrencileri ziyaret etti.
Tevfik Fikret Kurtcan İlkokulunda gerçekleştirdiği ziyarette engelli öğrenciler ile yakından ilgilenerek sohbet etti. Kurum müdürlerinin taleplerini not alan Ateş, öğrencilerin gelişim ve problemleriyle ilgili bilgi aldı.