Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, bitme aşamasına gelen Özbek Semt Pazarında incelemelerde bulundu. Semt Pazarının Nisan ayında düzenlenecek kutlu doğum etkinliğine yetiştirilmesi için Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimat veren Başkan Atilla, çalışmaların bir an önce bitirilmesini istedi.

Başkan Atilla, Seçimlerden önce Özbek Mahallesi sakinlerine bir semt pazarı yapma sözü verdiğini belirterek güzel bir semt pazarı yaparak bu sözü yerine getirdiklerini belirtti. Özbek Mahallesine modern ve otantik semt pazarı kazandırdıklarını aktaran Başkan Atilla, "Seçim vaadimizi yerine getirdik. Onlara çok modern bir kapalı semt pazarı yaptık. Bu alanı gündüz semt pazarı olarak kullanırlar, geceleri de istediklerin her türlü etkinliği yapabilirler. Örneğin önümüzdeki günlerde kutlu doğum haftası gelecek. Bu etkinliklerini burada yapacaklar. Gerçekten çok güzel bir semt pazarı oldu. Daha önce mahalle önünde büyük bir park yaptık. Buralar atıl durumdaydı. Ceylanpınar’ın girişine yakışmayan bir yerdi ancak burayı çok şükür kurtardık. Özbek Mahallemize hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

Mahalle sakinlerinden Seyyid Abdullah Önder, çok güzel bir semt pazarı yapıldığını belirterek, "Mahalle sakinleri olarak mahallemizde yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Allah başkanımızdan razı olsun. Bizler bu alanda bayram namazı da kılabiliriz, teravih namazı da kılabiliriz, düğün ve mevlit de yapabiliriz. Çok güzel bir alan oldu" diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Ferdakul Ozan da, hizmetlerinden dolayı başkan Atilla’ya teşekkür etti.