Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi eski Başhekimi Doç. Dr. Hasan Karsen’e üniversite senatosunda teşekkür plaketi verildi.

Yenişehir Yerleşkesi Senato salonunda düzenlenen plaket töreninde profesörlük çalışmalarını tamamlamak üzere başhekimlik görevinden ayrılarak, görevi yeni başhekim Yrd. Doç .Dr. Erkan Arslan’a devreden Başhekim Doç. Dr. Hasan Karsen’e, üniversite senatosunda Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın tarafından teşekkür plaketi verildi. Kendisine verilen bu teşekkür plaketinin anlamının büyük olduğunu söyleyen eski Başhekim Karsen, “Ben 2010 yılından beri bu fakültede görev yapıyorum. Ramazan Hocanın rektörlük dönemine kadar yayın yapma ve kadro sıkıntılarımız vardı. Bu dönemde bu sıkıntılar çözüldü. Ben başhekim olduğumda bu hastaneyi iyi bir düzeye getirip bırakacağımı söylemiştim. Rektör Hocam da o zaman tamam demişti. Çok şükür hastanemiz şuan düzeldi. SGK’nın ifadesiyle şuan Türkiye’de borcu olmayan üniversite hastanesi bizim hastanemizdir. Benimde bırakma zamanımın geldiğini anladım. Rektörümüzden müsaade istedim. Sağ olsun kabul etti. Bu süre zarfında beni desteklediğinden dolayı da bir kez daha rektörümüze teşekkür ederim” dedi.

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yaptıkları hizmetlerden dolayı eski Başhekim Hasan Karsen’e teşekkür ettiklerini söyleyen Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, “Hocamızı şuan başka görevler bekliyor. Hocamızın profluğu geldiğinden dolayı izin istedi. Biz de onun profesör olmasını bekliyoruz. Daha önemli görevler onu bekliyor” diye konuştu.