AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay ve İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu öncülüğünde referandum çalışmaları sürürüyor.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni "Genç Kürsü" programıyla Kooperatif mahallesinde çay bahçesinde bir araya geldiği gençlere anlattı. Çalapkulu, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında "Evet" çıkmasının Türkiye için büyük önem taşıdığını, yeni sistemin gençlere ülkenin yönetiminde daha fazla söz hakkı ve sorumluluk verdiğini söyledi.

AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay ise, beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik ile Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek sorunları dinledi. Aktay, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile 5 yıllık kesintisiz istikrar dönemleri gelecek, koalisyonlar, hükümet kurulamama krizleri tarihe karışacak" dedi.

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mansur Özkılıç ise milletvekili ve il yönetiminin her zaman kendilerini ziyaret ederek, istişarelerde bulunduğunu, sorunların çözümü için destek verdiğini söyledi.