Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde fitness salonu açıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Ekinci, spora ve gençliğe imkanları ölçüsünde her türlü tesis, malzeme, maddi ve manevi desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi. 2017 yılı başlarında önlerine bir takım hedefler koyduklarını anlatan Ekinci, “Hedeflerimize ulaşmak için an itibariyle 20 olan branş sayımızı iki katına çıkarmak için çalışmalara başladık. İl ve ilçelerde faaliyet gösteren antrenörlerimize ve amatör spor kulüplerine spor malzemeleri desteği verdik. Bünyemizde bulunan yarı olimpik yüzme havuzu ve sauna odasını faaliyete koyduk ve yine aynı binada iç mekan fitness salonumuzu açtık” dedi.

Acık hava fitness aletlerini de vatandaşların faydalanabileceği uygun yerlere koyacaklarını anlatan Ekinci, “Şırnak Belediyesiyle yapılan ortak çalışma ile tesislerimizin çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yapılacak. Şırnak Şehir Stadımızın çevresini saran ihate duvarının yenilenmesi için gerekli projeler hazırlandı. Bizler halkımıza hizmet için buradayız” diye konuştu.

Fitness Antrenörü Beytullah Birlik ise, “Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Fitness salonumuz faaliyete girdi. Bütün Şırnak halkına ve gençlerimize hayırlı olsun. Buradaki amacımız gençlerimizin spor yapması. Fitness, yüzme havuzu, sauna, jimnastik, halter salonumuzdan faydalanmalarını istiyoruz gençlerimizin. Şırnak Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip. Biz de bunu değerlendirmek istedik. Bazı eksiklikler var, onları da en kısa zamanda gidereceğiz” ifadelerinde bulundu.