Sivasspor taraftar grubu ’Çılgınlar 58’ Vali Gül’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Vali Gül Sivasspor’un mutlaka Süper Lig’de olması gerektiğini belirterek, "Sivasspor Süper Lig’de olmadan ilimizin marka kent, gelişmiş kent olma şansı yok. Sivas ne kadar çok duyulursa, hak ettiği yerde ne kadar çok olursa diğer sektörleri de o kadar etkiler." dedi.
Şehrin takımına sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Gül, "Çocukların, kadınların, yaşlıların, esnafın maça gitmesi lazım. Futbol karşılaşmalarında takımımızı yalnız bırakmamalıyız. 300-500 kişinin sırtında yürüyen bir izleyici portföyümüzün olmaması gerekiyor. Bunun için de sizin gibi çeşitli kesimlerden oluşan grupların değeri bizler için büyüktür. Bu takımı şehrin bütününün sahiplenmesi lazım." diye konuştu.
Centilmence takımın desteklenmesi gerektiğini de vurgulayan Gül, "Tezahüratlarımız takımımızı destekleyecek nitelikte ve küfürsüz olmalıdır. Çocuklarımızı da küçük yaşta Yiğido taraftar yetiştirmek amacıyla Sivasspor’umuzun maçlarına götürmeye başlıyoruz. Onlara da örnek olacak şekilde stat da taşkınlığa asla yer vermeden tam destek sağlamalıyız." ifadelerini kullandı.