Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas İl Temsilciliği, spora verdiği katkılarından dolayı Vali Davut Gül’e plaket takdim etti.
Sivas Valisi Davut Gül’e yapılan ziyarete TSYD Sivas İl Temsilcisi Kemal Çağlayan, Anadolu Ajansı Büro Sorumlusu Önder Felek, İhlas Haber Ajansı Sivas İl Temsilcisi Uğur Yiğit, TSYD Üyesi Halife Yalçınkaya, SRT Spor Müdürü Ali Yavuz, Vizyon 58 Spor Müdürü Abdullah Yiğit, TV 58 Spor Müdürü Mustafa Ateş, Hakikat Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Haydar Aldıkaçtı ile İrade Gazetesi Spor Muhabiri Oğuzhan Şarzep katıldı.
Ziyarette konuşan TSYD İl Temsilcisi Kemal Çağlayan, Vali Gül’ün Sivasspor’a ve amatör spor kulüplerine önemli katkılarda bulunduğunu ifade ederek, "İlimizde görev yaptığınız süre içerisinde Sivasspor’un daha çok taraftar kitlesine sahip olması ve yeni stadyumumuzun dolması için gayret gösterdiniz. TSYD Sivas İl Temsilciliği olarak teşekkür ediyoruz. Gerçekten de Sivasspor’un daha ileri noktalara gitmesi için göstermiş olduğunuz emekler ilimiz adına gurur vericidir" dedi.
Vali Davut Gül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnşallah bundan sonra Sivas’ta amatör sporlara ve Sivasspor’a desteklerimiz sürecek. Sivasspor’un en büyük destekçileri de sizlersiniz. Görsel ve yazılı basında görüyorum, takımımız için seferber oluyorsunuz. İnşallah hepimiz sizler gibi bu mücadeleyi sürdürürüz. Böylece Sivasspor’da bir adım daha ileriye gitmiş olur." diye konuştu.
Konuşmaların ardından TSYD İl Temsilcisi Kemal Çağlayan Vali Davut Gül’e plaket takdim etti.
TSYD İl Temsilcisi Kemal Çağlayan ve beraberindekiler Vali Gül ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivasspor ve amatör sporlar hakkında basın mensuplarından bilgi alarak fikir alışverişinde bulundu.