Bacıbey Kent Kültürü Derneği üyesi 51 kadın, Bursaspor’un 51. kuruluş yıldönümünde yeşil-beyazlı kulübe üye oldu.

    Ördekli Kültür Merkezi’nde toplu üye katılım töreni düzenlendi. Yeşil-beyazlı atkılarla programa katılan kadınlar, iş dünyasından Bursaspor’a transfer olduklarını belirterek, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile sembolik transfer sözleşmesi imzaladı.

BÖLÜKBAŞI: EN ANLAMLI TRANSFER OLDU

    Bacıbey Kent Kültürü Derneği Başkanı Mutlu Çınar, iş dünyasının Bacıbeyleri’nin Bursaspor camiasına transfer olduğunu dile getirdi. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise “Hocamızı transfer ettik, futbolcularımızı transfer ettik ama bana göre en anlamlı transfer, şuandaki kadınlarımızın Bursaspor’a üyelik transferidir.” diye konuştu.

    Bölükbaşı, şunları dile getirdi: “Şuan kadınlı erkekli 3 bin 763 üyemiz var. İlk bayan üyemiz 554 numarasıyla Sevinç Derindere olmuş ama daha sonra genel kurul üyeliğinden düşürülmüş. Şuan aktif olan ilk üyemiz 2 bin 367 numaralı Sevnur hanımefendidir. Bursaspor’umuzun kuruluşunun 50. Yılını bitirdik. Şuan 51.yılımızdayız. İnşallah geçen sene yapamadığımız kutlamaları bu sene yaparız. Bu da 51. Yaşımızın ilk etkinliği olsun sizin sayenizde.”