PTT 1. Lig’de pazar günü deplasmanda Karşıyaka ile mücadele edecek Adanaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Osman Yereşen Tesisleri’nde çalışan turuncu beyazlı takımda sakatlıkları devam eden Bülent Kocabey ve Barış Ataş’ın durumu belirsizliğini koruyor. Son yapılan antrenmanda yer alan Barış Ataş’ın durumu maç saatinde belli olacak. MR’ı çekilen Bülent Kocabey ise kontrol amaçlı olarak dinlendirildi. Cezalı Sedat Ağçay da bu önemli karşılaşmada forma giyemeyecek diğer bir isim.
Turuncu beyazlı takım yarın sabah havayolu ile İzmir’e gidecek. Son çalışmasını burada yapacak olan Adanaspor, daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül, kalan iki maçı da kazanmak istediklerini ve mücadelenin son saniyeye kadar süreceğini söyledi. Ligin kaderini Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor takımlarının çizeceğini söyleyen Akgül, “Her iki takımda şampiyon olmalarına rağmen hiç bir şaibeye mahal vermeden mücadelelerini en iyi şekilde sürdüreceklerdir. Aynı durumda biz de olsak rakip kim olursa olsun sahaya 3 puan için çıkardık. Play off için çok sayıda takım yarışıyor. İnşallah Manisa maçı sonrası play offa kalırız.” dedi.