Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında, cumartesi günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Adanaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.
Osman Yereşen Tesisleri’nde, Teknik Direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde çalışan turuncu-beyazlılar ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanı yenileme ve 5’e 2 top kapma çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman dar alanda pas, taktik ve orta-şut çalışmasıyla sona erdi. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana tüm futbolcular katıldı.
Roni: "Kaybettiğimiz puanı deplasmanda telafi etmemiz gerekiyor"
Antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan turuncu-beyazlı ekibin Brezilyalı futbolcusu Gleison Rodrigues Roni, geçen hafta sahalarında Kardemir Karabükspor’a 2-1 yenildiklerini hatırlattı.
Kaliteli bir ekip olduklarını ancak çok erken gol yediklerini ve maça istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Roni, "İkinci yarıda çok farklı bir takım gösterdik ama kazanmak için yeterli olmadı" diye konuştu.
Roni, cumartesi günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacaklarını belirterek, şunları söyledi:
"Son maçta evimizde yenildiğimizi düşünürseniz, kaybettiğimiz bu puanı deplasmanda telafi etmemiz gerekiyor. Akhisar Belediyespor karşısında iyi bir oyun sergileyip Adana’ya puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Taraftarlarımıza, mesafe tanımaksızın bize destek oldukları için teşekkür etmek istiyorum."