PTT 1. Lig’de Adana Demirspor’u 2-1 mağlup eden Adanaspor’un Teknik Sorumlusu Levent Eriş, kente yakışır harika bir derbi maçı yaşadıklarını ifade etti. Her iki takımın da kazanmak için müthiş bir mücadele verdiğini belirten Eriş, “Derbi böyle yaşanmalıdır. Oyucularımı tebrik ediyorum. Her iki takıma da bundan sonraki müsabakalarında can-ı gönülden başarılar diliyorum. İki ekipte bir üst ligi hak ediyor.” dedi.

Eriş,“Güzel mücadele ediyorduk. Artık puanlara da yansıtmaya başlayınca sıralamadaki yerimiz yavaş yavaş değişiyor. Dört hafta kaldı. Dört beş hafta sonra umarım istediğimiz yerde olacağımızı düşünüyorum. Kötü skorlar aldık ama; ama yılmadık. Çünkü çocuklarımızın kalitesi ortada. Bugün de kazanacağımızdan adım kadar emindim. Kazanacağımızdan en ufak bir şüphem yoktu. Bugün de kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. Harika bir gün oldu. Adana’ya yakışın bir derbi olması hepimizi çok daha fazla mutlu etti.” diye konuştu.

Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Ünal Karaman ise kaybettikleri bir müsabaka için üzgün olduklarını dile getirdi. Taraftara teşekkür eden Karaman, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında “Onları buradan boynu bükük göndermek istemezdik. Maalesef sporun içinde galibiyet ve mağlubiyet var. Bunları olgunlukla karşılayacağız.” şeklinde konuştu.