Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Antalyaspor mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.
Süper Lig’in 5. haftasında sahasında oynadığı Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kalan ve ligde 17. sırada yer alan Antalyaspor, Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Antrenman öncesi Teknik Direktör Jose Morais oyuncularıyla saha içerisinde kısa bir toplantı yaptı. Kırmızı-beyazlılar antrenmana düz koşu ile başlarken, daha sonra açma germe hareketleri, 5’e 2 top kapma, dar alanda paslaşma yaptı. Kırmızı-beyazlılar daha sonra ayak tenisi oynadı. Akdeniz temsilcisi antrenmanı yarı alanda yapılan çift kale maçla tamamladı. Antalyaspor’da kaleciler ise kaleci antrenörüyle takımdan ayrı çalışma gerçekleştirdikten sonra yarı alanda yapılan çift kale maçta takımla birlikte çalıştı. Antalyaspor’da zorlu Galatasaray maçı öncesi yapılan son çalışmada sakatlıkları bulunan Atakan ve Sakıp Aytaç takımdan ayrı çalıştı.
Eto’o antrenmanda keyifliydi
Kırmızı-beyazlılarda Başkan Ali Şafak Öztürk tarafından kadro dışı bırakılan ve bugün affedilen dünyaca ünlü golcü oyuncu Samuel Eto’o, takımla birlikte çalışmalara başladı. Antrenman sahasında tüm arkadaşlarıyla selamlaşan deneyimli oyuncu Teknik Direktör Jose Morais ve teknik heyetle de selamlaştı. 35 yaşındaki Kamerunlu yıldız oyuncu antrenmanda neşeli hareketleriyle de dikkat çekti. Yıldız forvet oyuncusu arkadaşlarıyla da bol bol şakalaştı.
Başkan Öztürk oyunculara seslendi
Öte yandan Antalyaspor’un 32 yaşındaki genç başkanı Ali Şafak Öztürk, antrenmanı izledi. Bir süre sonra Teknik Direktör Morais ile kısa bir görüşme yapan başkan Öztürk, tüm oyuncuları sahada topladı ve 10 dakikalık bir konuşma gerçekleştirdi.
Antalyaspor, 2 Ekim Pazar günü saat 16.00’da İstanbul’da Galatasaray ile karşılaşacak.