Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bugün bir araya gelen menajer Ahmet Bulut, her şeyin normal gitmesi halinde Feghouli’nin yarın İstanbul’a gelebileceğini söyledi.

Arda Turan ve Talisca ve Sofiane Feghouli’nin de menajerliğini yapan Ahmet Bulut, bugün Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir araya geldi. Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bulut, "Başkan, Arda Turan ile ilgilendiği yönünde bir açıklama yaptı ama bugün Arda Turan için gelmedim. Başkanla Feghouli transferini konuştuk. Arda’nın Barcelona ile 3 yıllık sözleşmesi var. Transferde 2 ayak var. Galatasaray’ın önce Barcelona’yla bonservisini çözmesi gerekiyor o yüzden erken. Feghouli ve birkaç oyuncum ile ilgili konuştuk. Feghouli ile ilgili birkaç pürüz var ama onlar da bu akşam çözülür. Her şey normal giderse Feghouli yarın İstanbul’a gelecek" dedi.

"Talisca’nın lisansı gelir, haftaya oynar"

Talisca ile ilgili de açıklamalarda bulunan Ahmet Bulut, Talisca konusunda hiçbir sıkıntının olmadığını belirterek, "Lisansı gelir, haftaya oynar" ifadelerini kullandı.