Akçakoca Belediyesi genç nesillerin zamanlarını daha iyi değerlendirmek ve spor faaliyetlerini kolay yapabilmeleri için futbol, basketbol, tenis gibi sahaları ilçeye kazandırmaya devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında Ayazlı Mahallesi Akçakoca Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yanına yapımı gerçekleştirilen tesisin tamamlanması ile ilçeye birkaç spor sahası daha kazandırılmış olacak.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici "Mahalle parklarımızın yanı sıra gençlerimizin spor yapıp kaliteli zaman geçirmelerine katkı sağlayacak semt spor sahaları tasarladık" dedi. Sentetik çim futbol sahası, basketbol sahası, tenis sahası, spor aletleri, çocuk oyun alanı ve dinlenme mekanları ile hizmet verecek nitelikli spor tesislerini halkımızın hizmetine sunuyoruz diyen Başkan Yemenici, Akçakoca Belediyesi olarak hazırladıkları hizmetlerde vatandaşların güvenli ve uygun şartlarda spor yapabilmelerini sağlamayı amaçladıklarını vurguladı.

"Biz Akçakoca için projelerimizi üretirken sadece ilçemizin merkezinin değil, mahallelerin de eksiklerini düşünerek hareket ediyoruz. Belediyecilik sadece yol ve kaldırım yapmaktan ibaret değildir" diyen Başkan Yemenici, ilçemizde vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu yaşamaları için sosyal yaşam alanları inşa ediyoruz. Hizmetlerimizi şehrin geneline yaymak suretiyle bütün vatandaşlarımızın bu hizmetlerden faydalanabilmelerini sağlıyoruz" ifadelerinde bulundu.