MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'la golsüz berabere kalan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "Gaziantepspor maçının sonucuna üzülmedim" dedi.

Ligde 18 Eylül Cuma günü deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde başlayan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, antrenmandan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde alınan her puanın çok önemli olduğunu söyledi.

Arslan, ilk 4 haftada 6 puan topladıklarını belirterek, "Gaziantepspor maçının sonucuna üzülmedim ancak kolay kaybettiğimiz puanlar nedeniyle karşınıza lider bir takımın teknik direktörü olarak çıkamadığım için üzgünüm" diye konuştu.

Bu haftaki rakipleri Medipol Başakşehir’de daha önce şampiyonluk yaşadığını hatırlatan Arslan, "Rakibimiz çok iyi bir takıma sahip. Zor bir maç olacak ancak 3 puan olmasa bile 1 puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Arlsan, kırmızı kart gören Douglao'nun takımda olmamasının kendilerini düşündürdüğünü, İsmail Konuk'a güvendiklerini ancak alternatif oyuncunun olmamasının sorun olduğunu söyledi.

Nguemo transferi ile ilgili yapılan haberlere değinen Arslan, "Nguemo bizimle sadece 10 antrenmana çıktı ve kadroya girdi. Hazır olduğu takdirde çok iyi işlere imza atacağından şüphemiz yok. Dolayısıyla bu oyuncu hakkında yapılan 'gereksizdi' eleştirilerini yersiz buluyorum" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor Medipol Başakşehir maçı öncesinde Bruno'nun sakatlığı devam ederken, kırmızı kart cezalısı Douglao da bu hafta forma giyemeyecek.