Akhisar Belediyespor, iki günlük iznin ardından Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

Akhisar Belediyespor, 27 Mayıs Cumartesi günü ligde Atiker Konyaspor’un konuğu olacak. Aytemiz Alanyaspor maçı ardından iki günlük izin yapan yeşil-siyahlılar, Konyaspor maçı hazırlıklarına yarın Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde saat 11.00’deki idman ile başlayacak.

Öte yandan Alanyaspor maçı öncesi sakatlanan kaptan Custodio’nun durumunun ise yarın netlik kazanacağı bildirildi. Yeşil-Siyahlılar Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapacağı hazırlıkları yarın tamamlayıp, Cuma günü Konya’ya hareket edecek ve burada çalışmalarını sürdürüp maç saatini bekleyecek. Yeşil-siyahlılarda Aykut Çeviker, Caner Osmanpaşa, Soner Aydoğdu, Özer Hurmacı, Mustafa Yumlu ve Onur Ayık sarı kart sınırında bulan oyuncular arasında yer alıyor.

Ligin son haftalarında takım olarak yakaladıkları olumluyu havayı son iki haftada da sürdürmek istediklerini belirten Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Ligde yakaladığımız seriyi sürdürmek istiyoruz. 5 maçlık galibiyet serisini sezon sonuna kadar 7 maçlık galibiyet serisi ile pekiştirmek istiyoruz. Teknik heyetin ön raporu aldık, ligin bitimi ile birlikte hareket edip gelecek sezon planlamasını yapacağız” dedi.