Spor Toto 1. Lig’in son haftasında Altay’ın evinde Birevim Elazığspor’u yendiği maçın ardından teknik adamlar karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor Toto 1. Lig’in son haftasında Altay sahasında Birevim Elazığspor’u 4-0 yenerek sezonu galibiyetle noktaladı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ilk sene için hedefi tutturduklarını söyledi. Karafırtınalar, “Kazanarak bitirmek önemliydi. Takım hedefini ilk sene için tutturduk. Play-Off şansımız bitince bireysel hedeflere de yöneldik. Gol kralını bizden çıkması ve Marco’nun kırılması çok zor bir rekoru kırması bizi ayrıca sevindirdi. Bunun yanı sıra Murat’ın da jübilesini yaptık. Her oyuncuya nasip olmayacak bir şekilde golü atıp veda etti. Tüm oyuncularımıza, ekibime, personelimize ve taraftarlarımıza bu sene için teşekkür ederim. İnşallah seneye daha farklı şeyler konuşuyor oluruz” diye konuştu.

Birevim Elazığspor cephesi

Sezonu Altay mağlubiyetiyle noktalayan Birevim Elazığspor’da Teknik Sorumlu Mustafa Aksu, buruk bir sezon geçirdiklerini söyledi. Aksu, “Sezonu bugün itibariyle tamamladı. Buruk bir lig geçirdik. Önümüzdeki sezonu düşüneceğiz. Bugün oynayan gençleri yeni sezonda göreceğiz. İkinci yarı oyunda düştük. Rakibimizi tebrik ederim” dedi.