Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, lige en iyi şekilde başlayacaklarını söyledi.

    PTT 1. Lig’in yeni temsilcisi Altınordu’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Bugün gerçekleştirilen idman sonrası Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, açıklamalarda bulundu.

    Bu hafta Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin İzmir şubesinin düzenlediği bir turnuva katılacaklarını belirten tecrübeli hoca, “Bu iki maçta tüm futbolcularımızı görme imkanımız olacak. Yavaş yavaş takım düzenimizde oturmaya başladı. Form durumumuzda yükseliyor. Lige en iyi şekilde başlayacağız. İdmanlarımız da yüksek tempoda devam ediyor. Fiziksel anlamda bazı şeyleri tamamladık artık oyun stilimizi oturtmamız gerekiyor. Bütün takımımızın bu oyun stilinin içerisinde görevi ve sorumluluklarını bilmesi gerekiyor. Bu anlamda da gerek teorik olsun gerek uygulamalı olsun çalışmalarımız sürüyor. Uyum sürecini en yakın zamanda atlatmaya çalışacağız. Şuan herşey güzel gidiyor. Futbolcular arasında rekabet üst düzeyde. Futbolcuların hepsi hazır. İlk hafta Bucaspor maçınada bunu yansıtırsak istediğimiz sonuçları alırız.” diye konuştu.

    İstanbul Başakşehirspor’dan Altınordu’ya transfer olan İbrahim Yılmaz ise elinden geleni yapıp takım olarak PTT 1. Lig’de başarılı olmak istediklerini söyledi. Genç oyuncu, daha önce attığı golleri bu sene Altınordu'da atmak istediğini kaydetti.