İZMİR (AA) - Altınordu altyapı futbolcularına yönelik "kamera önünde konuşma", "maç önü, maç sonu röportajları", "röportaj teknikleri" ve "medya ilişkileri" eğitimlerinin ilki Altınordu Medya İlişkileri Yöneticisi Ali Ergöçmez tarafından verildi.

Altınordu 16, 18 ve 19 Yaş Altı Takımı oyuncularının tamamının katıldığı eğitimi veren Ergöçmez, futbol dünyasının önemli bölümünün özellikle maç öncesi ve maç sonu röportajlarında 3-5 cümleden ibaret olan ve kendini tekrarlayan cümleler kurduğunu belirtti.

Tek bir kalıptan çıkan bu cümlelerin, fark yaratmaktan ziyade herkesi aynı kalıbın içerisinde gösterdiğini anlatan Ergöçmez, şunları kaydetti:

"Tekrarlanan yanlış, bir süre sonra doğrunun yerini almaya başlıyor. Siz burada kendi farklı alanınızı yaratın. İnsanların zihnindeki Altınordu portresini sizler şekillendiriyorsunuz. Söylediğiniz her söz, yaptığınız her davranış bu kulübün hanesine yazılıyor. Artık sizler, sizin geleceğinizi şekillendiren bir grubun üyesi oldunuz. Attığınız her adımda bunu düşünün."

Altınordu'da diksiyon, etkili konuşma ve etkili iletişim gibi konularda uzman konukların, her hafta eğitim vermeye devam edeceği bildirildi.