Altıntaş’ta protokol ve daire amirleri Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Altıntaş Belediyesi Kapalı Spor Salonunda voleybol maçında buluştu.

Oldukça yoğun ilginin olduğu maçta protokol ve daire amirleri izleyenlere renkli dakikalar yaşattılar.

Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, ’’Amatör Spor Haftası etkinlikleri kutlanıyor. Faaliyetlerde farkındalık oluşturularak halkımızı, düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirmeye çalışıyoruz. Yeni bireylerin spora kazandırılması, spora başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması, ülkemizde topyekun spor bilinci ve kültürünün oluşturulması amacıyla bu gibi etkinlikleri çoğaltmamız gerekiyor" diye konuştu.

Altıntaş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Taşpınar da, ’’Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında bugün voleybol maçı organizasyonu gerçekleştirildi. Kazananın dostluk olduğu organizasyonumuzu daha sık gerçekleştirmek ümidiyle, organizasyonumuza katılarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan başta Kaymakamımız Musa Kazım Çelik olmak üzere, ilçe protokolünde yer alan kurum amirlerine ve öğretmenlerimize teşekkür ederim’’ diye konuştu. (YD - EFE)