Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için kendi evlerinde neler yapmaları gerektiğini bildiklerini söyledi.

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, zor bir maç oynadıklarını vurgulayarak, "Beşiktaş yüzde yüz tempoyla oynadı. Konsantrasyonu en üst seviyede tutmamız gerekiyor. Sonuçta 90 dakika maç oynadık ve elimizden geleni yaptık.” dedi.

Bir gazetecinin Ramsey’in gördüğü kırmızı kart ile ilgili sorusuna ise Wenger, "Oyuncumun görmüş olduğu birinci kart doğru olabilir ama ikinci kart çok ağırdı. Bize yapılan faullere oranla kart konusunda adaletsizlik olabilir. Hakemin ikinci yarıdaki performansı çok kötüydü. En basitinden Ramsey'e gösterdiği ikinci kart buna yeter. Bu da hakem için üzücü bir maç olabilir." diye cevap verdi.

Bir gazetecinin "Tur şansınız nasıl görüyorsunuz ?" sorusuna ise tecrübeli teknik adam, "Biz her zaman kazanmak istiyoruz. Bu akşam Beşiktaş'ta kazanabilirdi ama beraberlik oldu. Beşiktaş kendi evinde iyi oynadı. Bir sonraki maçı evimizde oynayacağız. Yapmamız gerekeni biliyoruz." diye cevapladı.

Öte yandan karşılaşmanın hakeminin Bilic'i oyun dışına göndermesini ise Wenger, şöyle yorumladı: "Kararı ben vermedim ben verecek olsam yapmazdım. Bilic ile hakem arasındaki konuşmalar hep devam etti. Kendisi daha iyi açıklayabilir." Tecrübeli hoca, Mesut Özil ve diğer oyuncuların takıma geri dönmesiyle daha iyi olacaklarını sözlerine ekledi.