Beşiktaşlı futbolcu Atiba Hutchinson, Dinamo Kiev maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Bu maçın öyle bir anlamı var ki bize tarihi fırsat sunuyor. Zor bir takvimden çıktık takımda rotasyonlar oldu ancak zinde olacağız ve sahada elimizden gelen her şeyi yapıp yüzde yüzümüzü vereceğiz" dedi.
Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Beşiktaş, yarın Dinamo Kiev deplasmanına konuk olacak. Karşılaşma öncesi bugün düzenlenen medya gününde siyah-beyazlı takımın tecrübeli futbolcularından Atiba Hutchinson soruları yanıtladı.

"Tarih yazma fırsatımız var"
Dinamo Kiev ile oynanacak maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Atiba Hutchinson, "Yarın dört gözle beklediğimiz önemli bir maça çıkacağız. Tarih yazma fırsatımız var elimizde. Son lig maçı bittikten sonra ödevimizi yaptık. Tanıdığımız bir takım Dinamo Kiev ve kompakt, geçilmesi zor bir takım. Yarını sabırsızlıkla bekliyoruz. Birazdan burada antrenman yapacağız. Koşulları gördükten ve antrenmanın ardından otele döndükten sonra analiz yapıp elimizden geldiği kadar hazır olmaya çalışacağız. Umarım yarın bizim ve kulübümüz, taraftarlarımız için onlar güzel bir gece yaşatırız" ifadelerini kullandı.

"Zir bir takvimden çıktık"
Kiev’de hava şartlarının zor ve soğuk olmasının takımda nasıl bir etki oluşturacağının sorulması üzerine Kanadalı futbolcu, "Hava soğuk ve hatta takımımızdaki bazı oyuncular hiçbir şekilde böyle atmosferde oynamadılar ama bu akşam antrenman yapacağız ve zemine, atmosfere de alışmaya çalışacağız. Bu takıldığımız bir konu değil zaten. Bu maçın öyle bir anlamı var ki bize tarihi fırsat sunuyor. Zor bir takvimden çıktık takımda rotasyonlar oldu ancak zinde olacağız ve sahada elimizden gelen her şeyi yapıp yüzde yüzümüzü vereceğiz" açıklamasını yaptı.