Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, katıldıkları yurt içi ve yurt dışı şampiyonalarda elde ettikleri dev başarılarla Türkiye’nin haklı gururu olan Ayvalıklı atletler yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Ayvalık’ın doğal ortamında çalışmalarına kendi tesislerinde ve doğa ile iç içe hazırlanmaya başlayan başarılı atletler, amaçlarının başarılarını daha da ileri taşımak olduğunu söylediler.

Ayvalık Atletizm Spor Kulübü’nün genç Antrenörleri Özgür Ozan Pamuk ve Evin Özcan yaotıkları ortak açıklamada, “Her geçen gün daha iyiye gittiğimizi görebiliyoruz. Amacımız bu yıl da genç ve yetenekli sporcularımızla yurt içi ve yurt dışı şampiyonalarda milli formalarımızla Türkiye’mizin ve Ayvalık’ımızın sesini dünyaya duyurabilmektir. Bu bağlamda en büyük destekçimiz ve kulübümüzün Onursal Başkanı Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Gençer’e teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Ayvalık, spor konusunda şanslı idarecilere sahip. Gerek Sayın Kaymakamımız Namık Kemal Nazlı, gerekse de Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürümüz Sayn Cem Hamzaoğu bizlerle her an beraberler. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Ayrıca bu yılda pek çok sporcumuzu milli takım kampına çağrılması da bizim en büyük onur kaynağımızdır” diye konuştular.