Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Medipol Başakşehir’in yaşadığı puan kaybı ve Bursaspor galibiyetinin ardından iyice şampiyonluğa umutlandı.Son 2 haftaya girilirken kaleci Volkan Demirel ve yönetici Şekip Mostoroğlu'nun son hafta şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz sözleri damga vurmuştu.

11 PUAN GERİDEN GELİP ŞAMPİYONLUĞA...

Aziz Yıldırım'ın da 11 puan geriden gelip şampiyonluğa ortak olunmasının ardından şampiyonluğa inandığı ve başkanlık seçimine güçlü girmek için en büyük hayalinin bu sene şampiyonluk olduğu belirtildi. Aziz Yıldırım'ın bu hayalinin gerçekleşmesi için Fenerbahçe'nin iki maçı kazanıp ve Galatasaray'ında en az bir mağlubiyet alması gerekiyor. (Galatasaray'ın Fenerbahçe önünde 5 gol averajı da bulunuyor)

AZİZ YILDIRIM BAŞKANLIK DÖNEMİNDE 2 KEZ SON HAFTA ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİ

Aziz Yıldırım'ın başkanlık döneminde 2 kez son hafta şampiyonluğu kaybettiği biliniyor.. Fenerbahçe 2005-2006 sezonunda Denizlispor deplasmanında çıkmış ve sahadan 1-1 skorla ayrılınca şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırmıştı. Yine Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe kendi sahasında Trabzonsporla berabere kalınca şampiyonluğu Bursaspor'a kaptırtı...

Öte yandan 2005 2006 döneminde Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın şampiyonluğun ardından 20:45 söylemi damga vurmuş ve şampiyonluğun sloganı olarak hafızalarda yer aldı.

Aziz Yıldırım'ında  son hafta Konyaspor karşılaşmasında Galatasaray'ın olası bir mağlubiyetinde Fenerbahçe'nin de kazanması durumunda "20:45'te şampiyonuz" sloganıyla şampiyonluğu kutlaması bekleniyor. 

Kaynak: Yeni Akit