Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kulüpler Birliği Vakfı’nın olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’i tebrik etti.

Bakan Osman Aşkın Bak, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına seçilmesinden dolayı bir kutlama mesajı yayımladı. Bakan Osman Aşkın bak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Spor Toto Süper Lig takımlarımızın oluşturduğu Türkiye Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Vakfı ‘Kulüpler Birliği’, futbolumuzda birlik ve beraberliğin somutlaştığı en önemli kurumlarımızdan birisidir. Vakfın bugünkü Olağan Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Özbek’i tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Kulüpler Birliği, Sayın Dursun Özbek başkanlığında önümüzdeki dönemde de Türk futboluna ve sporuna önemli hizmetler vermeye devam edecektir. İnanıyorum ki; ülkemiz futbolu kulüplerimiz sayesinde bugünkü seviyesinden çok daha ileriye gidecektir. Vakfın iki dönem süresince başkanlığını yürüten ve değerli hizmetleriyle bu önemli görevi layıkıyla yerine getiren Sayın Göksel Gümüşdağ’a da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle, Vakfın Kurucu Başkanlığını yapan ve Türk futboluna büyük emekleri geçen merhum duayen spor adamı İlhan Cavcav’ı da saygı ve rahmetle anıyorum.”