Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun dördüncü haftasını deplasmanda Gençlerbirliği mağlubiyetiyle kapatan Balıkesirspor, hafta sonu evinde oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı.

Süper Ligin ilk dört haftasında 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet alarak 3 puan toplayan Balıkesirspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarına Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör İsmail Ertekin nezaretinde çalışmalara başlayan Balkes'te sakatlığı bulunan Gökhan ile grip olan Eray dışında takımda eksik futbolcu bulunmuyor.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktörü İsmail Ertekin, Gençlerbirliği maçının kendileri adına çok kötü bir maç olduğunu belirtti. Ertekin, "Ne yazık ki 2 dakikada 2 gol yiyerek berabere bitireceğimiz bir maçı kaybettiğimiz için son derece üzgünüm. Artık yapacak bir şey yok. Bugünden sonra daha çok çalışıp daha çok uğraşmamız gerekecek. Çünkü Beşiktaş maçı zor bir maç olacak. Kolay olan bir maçtan puan alamadık. Zor bir maçtan puan almak için uğraşacağız. İnşallah Beşiktaş maçını kazanarak hem seyircimize ve yönetimimize güven vermiş olacağız." dedi.

Ligde geride kalan dört haftada takımının genel olarak artıya doğru gittiğini ifade eden İsmail Ertekin, "İlk iki maçta takımımız daha tedirgin ve stresli bir ortamda oynadığı için maç kaybettik. Galatasaray maçında iyi bir defans anlayışıyla oynadık. Oyunun konsantrasyonu da yüksekti. Son hafta maçında kazanma isteği olan bir takım görüntüsü verdik. Genel olarak baktığımızda ileriye gittiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Takımının Beşiktaş maçına iyi konsantre olacağına da işaret eden tecrübeli teknik adam, "Yine büyük bir maç. Bu tür takımlara karşı iyi konsantre oluyorlar. Rakibimiz perşembe akşamı UEFA Avrupa liginde maç yapacak. Beşiktaş'ın işi kolay olmayacak. İnşallah bunu avantaja çevireceğiz." diye konuştu.

Öte yandan Balıkesirspor Basın Sözcüsü Cengiz Güneş, 5 Ekim Pazar günü Beşiktaş'la oynanacakları lig maçının bilet fiyatlarının belirlendiğini söyledi. Atatürk Stadı'nda oynanacak olan maçta biletlerin kale arkası 40, misafir tribün 52, maraton 60, kapalı tribün ikinci kategori 100, birinci kategorinin ise 150 liradan satılacağını aktardı.