Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) basketbol takımı, Üniversitelerarası Basketbol 1’inci Ligi’ne yükseldi.

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) basketbol takımı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı Üniversitelerarası Basketbol 2. lig karşılaşmalarında şampiyon olarak 1.lige yükseldi. 11-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen karşılaşmalarda rakiplerine karşı büyük üstünlük sağlayan basketbol takımımız oyuncuları final müsabakasından sonra büyük sevinç yaşadılar.

“Hedefimiz 1. Ligde Şampiyonluk”

Basketbol takımını başarısından dolayı kutlayan Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, takımdan beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi. Rektör Uzun, “Bugün sizlerden aldığımız şampiyonluk haberi ile oldukça mutlu olduk. Ancak bu şampiyonluk üniversitemiz için yeterli değildir. Üniversite olarak yükselttiğimiz hedeflere uygun olarak sizlerden de beklentimiz artık Üniversitelerarası Basketbol Ligi’nde şampiyon olmanızdır. Azminizle ve çalışkanlığınızla bizleri gururlandırmaya devam edeceğinize inancım tamdır” dedi. Her başarının bir takım çalışmasının sonucu olduğunu vurgulayan Rektör Uzun, Yrd. Doç. Dr. Nigar Yaman ile Öğr. Gör. Rıdvan Kır’a teşekkür etti.