Güreş Federasyonu'nun 2014 faaliyet programı içerisinde bulunan ve Karabük’te yapılan yarışmada 11-15 yaş minik bayanlar Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atan Batmanlı güreşçiler Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci’yi makamında ziyaret ettiler.

Tecrübeli antrenörlerden Berrin Murat ve M.Latif Şimşek nezaretinde çalışan 1 Türkiye şampiyonluğu ve 5 Türkiye üçüncülüğü alan bayan güreş takımı şampiyonluk kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci’yi makamında ziyaret ederek hediye etti.

İl Müdürü Ekinci tarafından ödüllendirilen güreş takımı, çalışmalarını aksatmadan devam edeceklerini ve bununla yetinmeyerek Batman’ın ismini uluslararası arenada da en iyi bir şekilde temsil etmek için çalışacaklarının sözünü verdiler.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan İl Müdürü Ekinci ise "Miniklerimiz aldıkları başarılarla göğsümüzü kabarttılar. Onlar her şeyin en iyisini hak ediyor. İnşallah Batmanlı güreşçilerimiz yakın zamanda Türkiye’yi de yurt dışında temsil edeceklerdir. Onlarda bu cevheri rahatlıkla görüyorum. Bu başarıda büyük emekler veren güreş antrenörümüzden Berrin Murat, M.Latif Şimşek’e ve güreş il temsilcimiz Abdurahman Demirtaş’ı kutlarım." ifadelerini kullandı.