Çankırı’yı 2017-18 veteranlar futbol sezonunda temsil edecek olan Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Veteranlar Takımı, antrenmanları tüm hızıyla sürüyor. Takım, Teknik Direktör Şenol Kıyak yönetiminde haftanın üç günü antrenmanlarına devam ediyor.

Geçmiş yıllarda amatör ve profesyonel liglerde top koşturan 40 yaş üstü futbolculardan oluşan 30 kişilik takımda Belediye Başkanı İrfan Dinç de forma giyecek. 28-29 Ekim 2017 tarihlerinde Çankırı Atatürk Stadında Kastamonu Veteranlar Takımı ile karşılaşacak olan Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Veteran Takımı, ilk maça çıkacağı günü heyecan ile bekliyor.

Takım kadrosunda yer alan Belediye Başkanı İrfan Dinç, futbola gönül vermiş ve birbirlerine saygı duyan takımların liginde Çankırı adına mücadele etmekten gurur duyacaklarını ifade etti. Dinç, “Biz, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini gittiğimiz her yere taşımaya gayret ediyoruz. Takımımızda çok renkli arkadaşlarımız var. Farklı iş gruplarında çalışan arkadaşlarımız ile oluşturduğumuz takımımızda sağlam gönül köprüleri kuruyoruz. Bu yaşlar, bizim en kıymetli, en verimli, en tecrübeli yaşlarımız. Orta yaş grubunda bize huzur gerek, muhabbet gerek, dost eli gerek. Bu maneviyatı da mücadele ruhunda bir araya getirmek de işin güzel tarafı. Bu güzel ortamı sağlayan ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.