Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, makamında ulusal ve uluslararası yarışlarda dereceye giren milli sporcuları ağırladı. Su sporlarında birbirinden önemli başarılara imza atan milli gururlar, başarılarını ve yeni hedeflerini Başkan Fadıloğlu’na büyük bir heyecanla paylaştılar.

Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son yıllarda su sporlarında elde ettikleri başarılara Kasım ve Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası yarışlarda yenilerini ekleyen yeşil-siyahlı sporcuları makamında misafir etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,sporcularla sohbet ederek, yüzme ve su altı sporları branşlarında elde edilen başarılar ve yeni dönem planlamalarıyla ilgili bilgi aldı. Fadıloğlu, sportif faaliyetlerin sosyal yaşama olan olumlu etkileriyle ilgili tecrübelerini şampiyonlarla paylaştı.

"Milli Takım kadrolarında yer almaları gurur verici"

Alleben Yüzme Havuzunda yetişen sporcuların Milli Takım kadrolarında yer almalarının guru verici olduğunu ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeşil-siyahlı sporcuların son dönemde elde ettiği önemli başarıların ardından yaptığı değerlendirmede, "Sporcularımızın Milli Takım kadrolarında yer almaları, şehrimizi ulusal ve uluslararası mecralarda temsil etmeleri, önemli birçok rekorun altına imza atmaları gurur verici. Alleben Yüzme Havuzunda büyük emeklerle yetişen sporcularımız, elde ettikleri başarılarla ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektirdiklerinde, İstiklal Marşımızı büyük bir coşkuyla söylettiklerinde hissettiğimiz duyguların tarifi çok güç oluyor. Değerli antrenörlerimizden ilerleyen yıllardaki planlamaları, hedefleri ve sporcularımızın genel performans durumuyla ilgili genel bilgiler edindik. Sporcularımızın başarı grafikleri her geçen gün artıyor. Ümit ediyorum ki şampiyonlar, bir gün olimpiyatlarda da kulaç atarlar. Tüm sporcularımızı onlara büyük destekler veren değerli ailelerini, antrenörlerimizi, spor kulübünde görev yapan değerli idarecilerimizi yürekten kutluyorum" dedi.

"Başarılar büyük takım çalışmasıyla geliyor"

Su sporlarında elde edilen başarıların büyük bir takım çalışmasının ürünü olduğunu ifade eden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımları Baş Antrenörü Volkan Özbilen, “Makedonya, Yunanistan ve ülkemizde son 30 gün içerisinde katıldığımız 4 deplasman yarışından önemli başarılarla ayrıldık. Gerek yüzme gerek su altı sporları branşlarında sporcularımızın performans düzeyi bizleri mutlu etti. Tüm bu başarılar büyük bir takım çalışmasının ürünü. Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük destekleri, teknik ekipte görev yapan arkadaşlarımızın uyumlu ve disiplinli çalışmaları, sporcularımızın azimleri ve velilerimizin ilgi alakalarıyla önemli başarılar elde etmeye ve bunun için çalışmaya devam edeceğiz. Bu gün Sayın Belediye Başkanımız bizleri ağırladı. Her zaman olduğu gibi sağ olsunlar heyecanımızı paylaştılar, yarış anılarımızı dinlendiler. Bu destek ve ilgi karşısında sporcularımızın yapması gereken en önemli şey çok daha fazla çalışmak. Başarı elde eden tüm sporcularımızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.