Stat: Yenikent ASAŞ
Hakemler: Mete Kalkavan, Süleyman Özay, Ceyhun Sesigüzel
Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş (Dk. 73 Necip Uysal), Tomas Sivok, Ersan Adem Gülüm, Ramon Motta, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Olcay Şahan (Dk. 87 Pedro Franco), Kerim Frei (Dk. 56 Oğuzhan Özyakup), Gökhan Töre, Demba Ba
Sivasspor: Mahmut Ertuğrul Taşkıran, Da Costa, Ümit Kurt, Ziya Erdal, Cicinho, Adem Koçak (Dk. 90 Batuhan Karadeniz), İbrahim Toraman, Mehdi Taouil (Dk. 88 Ahmet Aras), Burhan Eşer, Chukwudi John Utaka, Macauley Chrisantus (Dk. 67 Hakan Arslan)
Goller: Dk. 39 Da Costa, Dk. 74 Hakan Arslan (Sivasspor), Dk. 58 ve 65 Demba Ba, Dk. 79 Olcay Şahan (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 60 Cicinho, Dk. 66 Ziya Erdal, Dk. 70 John Utaka (Sivasspor), Dk. 63 Roman Motta (Beşiktaş)


Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. hafta maçında Beşiktaş, Ankara'da Yenikent ASAŞ Stadı'nda konuk ettiği Sivasspor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü.

58. dakikada Beşiktaş, Demba Ba'nın attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Bu dakikada Oğuzhan Özyakup'un yerden pası ile sağ çaprazda buluşan Gökhan Töre ceza sahası içerisine girdikten sonra ortasını yaptı, ön direkte topla buluşan Demba Ba'nın gelişine çektiği şut kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın solundan ağlarla buluştu: 1-1.

60. dakikada Gökhan Töre'nin yerden pası ile sağ kanatta buluşan Serdar Kurtuluş son çizgiye indikten sonra ortasını yaptı, penaltı noktasının hafif sol çaprazının üzerinde iyi yükselen Demba Ba'nın kafa vuruşunu kaleci Ertuğrul Taşkıran kurtardı ve gole izin vermedi.

65. dakikada Beşiktaş, Demba Ba'nın attığı golle 2-1 öne geçti. Bu dakikada ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Ramon Motta'nun pası ile penaltı noktasına yakın bir noktada hafif sağ çaprazda topla buluşan Demba Ba yüzünü kaleye döner dönmez şutunu çekti ve top ağlarla buluştu: 2-1.

74. dakikada Sivasspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada Sivasspor'da sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Cicinho geçti. Ceza sahasına ortasını Ümit Kurt kafayla içeri doldurdu. Demba Ba'dan seken topla altıpas içerisinde buluşan Hakan Arslan'ın çektiği şutta top ağlarla buluştu: 2-2.

79. dakikada Beşiktaş, Olcay Şahan'ın attığı golle karşılaşmada bir kez daha öne geçti. Bu dakikada ceza sahasının hemen dışından sağ çaprazdan Gökhan Töre'nin yerden pası ile ceza sahası içerisinde buluşan Demba Ba bir topuk pası ile topu ceza sahası içerisinde sağ çaprazda bulunan Olcay Şahan'a bıraktı, Olcay Şahan'ın gelişine çektiği şut kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın solundan ağlarla buluştu: 3 - 2.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takımın çabası da gol getirmedi ve Beşiktaş, stat problemi nedeniyle Ankara'da konuk ettiği Sivasspor'u 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü.