İlk etapta takımı gençleştirmek isteyen Siyah-Beyazlı kurmaylar, bunun yanı sıra yüksek maliyetleri olmasına karşın verim alamadıkları yeni transferler Alvaro Negredo, Vagner Love gibi isimlerle anlaşıp yolları ayırmayı planlıyor. 
Anderson Talisca'nın bonservisini almak isteyen Kartal'ın hedefinde ise yeniden Vincent Aboubakar var. Geçen sezon kiralık olarak Siyah-Beyazlı formayı giyen ve olumlu izler bırakan ancak pahalı olması nedeniyle bonservisi alınamayan Kamerunlu golcünün tekrar kiralanması gündemde. 

Sezon başında Aboubakar'ın transfer edilmemesi nedeniyle pişmanlık yaşayan Beşiktaş yönetiminin bu konuyu masaya yatırdığı, sezonun bitmesi ile birlikte hem Porto kulübü hem de oyuncu ile temas kurmayı planladıkları öğrenildi. Portekiz kulübü kiralık bir sözleşme önerecek olan Kartal'ın Aboubakar'a da iyi bir teklif yapıp işi bitirmek istedikleri kaydedildi. 

41 MAÇTA 24 GOLÜ VAR 

Beşiktaş forması giydiği dönemde 39 maça çıkan yıldız oyuncu, rakip filelere 18 gol bırakmıştı. Aboubakar bu sezon ise Portekiz'de Porto forması ile 41 maçta oynadı ve şuan itibaren ile 24 gole imza attı. 

Kaynak: Haber Türk