Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında 30 Temmuz Çarşamba günü deplasmanda Hollanda temsilcisi Feyenoord ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta hazırlıklar sürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman 1.5 saat sürdü. Siyah beyazlı ekibin antrenmanını Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mete Vardar da izledi. Mete Vardar, antrenman öncesi futbolcularla bayramlaştı ve yeni sezonun hayırlı olması için kurban kesildi.

Siyah beyazlılar, kondisyon ve taktik çalışmasına takım halinde yapılan ısınma koşuları ve stretching hareketleriyle başladı. Ardından pas ve kontrol-pas çalışmaları yapan oyuncular, taktik programının yer aldığı oyunlarla antrenmanını sürdürdü. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana tedavi olan Ömer Şişmanoğlu, Cenk Gönen ve Veli Kavlak katılmadı. Uğur Boral bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü.

HOLLANDA SEYAHATİ YARIN

İstanbul'daki çalışmalarını tamamlayan Beşiktaş kafilesi, yarın özel uçakla Hollanda'ya gidecek.

Siyah beyazlı oyuncular Feyenoord maçının son antrenmanını yarın TSİ 20.00'de maçın oynanacağı Stadion Feyenoord'da yapacak. Antrenman öncesi teknik direktör Slaven Bilic, TSİ 19.30'da basın toplantısı yapacak.