Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Çaykur Rizespor ile berabere kaldıkları için büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

Takımının Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Hırvat teknik adam, kazanmak istedikleri karşılaşmadan beraberlikle ayrıldıkları için büyük hayalkırıklığı yaşadıklarını belirterek, "Bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Berabere kaldık büyük hayalkırıklığı yaşıyoruz. Üç puanı kazanmak için denedik. Top hakimiyeti bizdeydi. Ama özellikle geriye yaslanan takımlara karşı bu kaliteyi koyamadığınızda işler zor hale geliyor. Sezon boyunca bir çok takım böyle oynayacak. Cezasahası dışından yeteri kadar şut atmadık. Bugünkü performans olarak yeteri kadar iyi değildik. Tabiki puan kaybından dolayı mutlu değiliz. Daha iyisini oynamaya çalışacağız." dedi.

Bir gazetecinin "Takım golcü sıkıntısı yaşıyor mu ?" sorusuna Bilic, "Demba Ba ve Oğuzhan gibi iki önemli oyuncunun eksikliğini yaşadık. Bu isimler golü hazırlayan isimlerdi. Bunların eksikliğini yaşadık." diye konuştu.

AVRUPA KUPALARINDA PAZARTESİ AKŞAMI BİZDEN BAŞKA OYNAYAN TAKIM VAR MI ?

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının fikstürünün belli olmasından sonra yapılan eleştirilere Hırvat Teknik Adam da katıldı. Bilic, "Şampiyonlar Ligi'nde 32 takım, UEFA Avrupa Ligi'nde 48 takım oynuyor. Bu takımlar kendi liglerinin yanısıra turnuvalarda mücadele ediyor ve ülkelerini temsil ediyorlar. Salı, çarşamba veya perşembe maçlarını oynayan kulüplerden içinde kaç takım pazartesi akşamı oynadı. Sadece Beşiktaş pazartesi akşamı oynadı. Ben bunları bugünkü sonuca bahane olsun diye söylemiyorum. Bugünkü sonuç ne olursa olsun söyleyecektim. Memnun olmadığımız birçok şey var." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Olimpiyat Stadı'nda oynamanız durumunda Beşiktaş'ın işi zor görünüyor. İstanbul içinde veya dışında başka stat alternatif var mı ?" sorusuna ise tecrübeli hoca, "Biz bununla başa çıkmak zorundayız. Burada oynamanın zorlukları var. Zemin bozuk, boş tribünden şikayet edebilirz. Başka seçenek olsaydı bu maçı burada oynamazdık. İstanbul dışı da yoğun maç trafiğinden dolayı mantıklı çözüm olmaz." diye cevapladı.