Beşiktaş Teknik Direktörü UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında yarın akşam oynayacağı Partizan karşılaşması öncesinde Partizan Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

“Maçtan iyi bir netice ile ayrılacağımızı düşünüyorum. Rakibimize saygı duyuyoruz fakat biz de çok iyiyiz.” diyen Bilic, “Bir puan sizin için iyi bir sonuç olur mu?” sorusuna net bir cevap vermekten kaçındı. Bilic, “Kendi ülkesinde birinci olan iki takım söz konusu. Her iki takım da galibiyet peşinde. Karşılaşmanın güzel geçeceğini düşünüyorum ve başarılı olacağımıza inanıyorum.” dedi.

Duran toplara karşı çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Bilic, “Bu konuda kötü değiliz. Önlemler aldık.” Bilic, karşı takımın problemlerine karşı da taktikler geliştirdiklerini vurguladı.

Sırbistan ile Arnavutluk arasında bu ay bu statta oynanan maçta çıkan olayların hatırlatılması üzerine ise Bilic, bu konuların kendilerini ilgilendirmediğini ifade etti.

Basın toplantısına katılan Ramon Motta ise “Yarın bizim için çok önemli bir maça çıkıyoruz. Burada mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. Alacağımız 3 puan bizi ikinci tura yaklaştıracak. Elimizden gelenin en iyisini yapıp burada kazanmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.