Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Arsenal ile Londra'da oynayacakları karşılaşma öncesinde umutlu konuştu. Bilic, "Biz oraya turistik gezi veya alışveriş yapmaya gitmiyoruz." dedi.

Şampiyonlar Ligi play-off ilk turunda Arsenal ile golsüz berabere kaldıkları karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Hırvat hoca, "Gerçekten harika bir maç oldu. Sonuç 0-0 bitse bile sıkıcı bir karşılaşma değildi. Oyuncularım harika bir performans ortaya koydular. Planladığımıza sadık kalarak oynadılar. Arsenal da bize karşı pozisyon buldu. Ancak biz 3 tane net pozisyona girdik. Bunlardan birisini değerlendirmemiz lazımdı. Ancak ben oyuncularımı suçlayamam, onlar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bu kadar performanstan sonra Londra'ya umutlu gideceğiz. Arsenal ile deplasmanda oynayacağız. Gol yemeden gidiyoruz. Gol atabilir. En önemli oyuncumuz Atiba sakat olduğu için oynayamadı. Rövanş maçına yetişebilecek gibi gözüküyor. Yine rakipte en önemli oyuncularından birisi olan Ramsey'i kullanamayacak." diye konuştu.

Yarından itibaren rövanş maçına hazırlanacaklarını kaydeden Bilic, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Biz, Londra'ya turistik gezi ya da alışveriş için gitmiyoruz. Bizim çok önemli hedeflerimiz var. Bazıları bunu hayal olarak görebilir. Biz bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız."

Tecrübeli teknik adam, maçın sonlarına doğru oyundan atılmasıyla ilgili olarak, şunları kaydetti:
"Kesinlikle küfür ve hakaret yok. Aşırı reaksiyon gösterdiğim için atıldım. Maç sonunda hakemlerden ve Arsene Wenger'den de özür diledim. Londra'daki maçta yedek kulübede olmamam için böyle bir karar çıkacağını tahmin etmiyorum."