Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bölükbaşı, "Camiamızın hoşgörülü olmasını istiyorum. Bu konuda hocamıza, teknik heyetimize, futbolcularımıza ve bana güvenmelerini istiyorum." dedi.

Bursaspor camiası, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Özlüce Tesisleri'nde bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Bayramlaşmaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Şenol Güneş, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

BÖLÜKBAŞI: CAMİAMIZIN HOŞGÖRÜLÜ OLMASINI İSTİYORUM

Törende konuşan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Ramazan ayının ardından bayramı kutladıklarını belirterek, Ramazan bayramının Türkiye'ye, İslam alemine ve Bursaspor'a hayırlar getirmesini diledi.

Kendisinin ve yönetimindeki arkadaşlarının da ilk bayramı olduğunu belirten Bölükbaşı, şöyle konuştu:

"İnşallah başarılı bir sezon geçiririz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız kampta futbolcularımızın en iyi şekilde hazırlanmasını diliyorum. Başarı diliyorum. Camiamızın hoşgörülü olmasını istiyorum. Bu konuda hocamıza, teknik heyetimize, futbolcularımıza ve bana güvenmelerini istiyorum. Yeni bir yola çıkıyoruz. Bu yolda bütünleşirsek önümüzde kimse duramaz. Sezon bittiğinde de hak ettiğimiz yerde oluruz. Ben buna inanıyorum. Buna futbolcularım da inanıyor. İnşallah sakıtsız başarılı bir sezon geçiririz."

ALTEPE: BURSASPOR'UN SIRTINDAN GEÇİNENLERİ İSTEMİYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Bursa ve Bursaspor için birlikte çalıştıklarını söyledi. Bursa'nın sembolü olan Bursaspor'un 3 milyonluk şehrin tek rengi ve takımı olduğunu belirten Altepe, Bursaspor'u güzel yerlerde görmek istediklerini, buna herkesin katkı koyması gerektiğini kaydetti.

Bursaspor'u sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da iddialı bir takım yapmak istediklerinin altını çizen Altepe, şöyle devam etti:

"Yolumuz uzun, herkese görev düşüyor. Bu sezonu en verimli şekilde geçirmemiz gerekiyor. Sayın başkanımız, yönetim, değerli hocamız çırpınıyor. Taraftarlarımız da aynı şekilde, taraftarlarımızla da en güzel sonucu almak için birlik beraberlik içinde olacağız. Burada altından kalkamayacağımız sorun yok. Bizler şampiyon olurken de Türkiye'nin en güçlü takımı ile şampiyon olmadık.

Bu kadro da diğerlerinden daha güçsüz değil. Bizler her türlü yatırıma, desteğe hazırız. Başkanımızın bizden isteği ne ise problemlerin çözümüne destek olacağız. Çünkü bursa farklı bir şehir, mevcut takımlar bize rakip olamamalı. Bu kapıdan içeri giren herkes katkı koymak için girmeli. Bursaspor'un sırtından geçinenleri istemiyoruz. Onlar çekip gitsinler. Dışarıdan fitne sokmaya çalışanlar da sussunlar biraz."

Taraftarlara da seslenen Altepe, geçen sene yaşanan sıkıntıları bu sene yaşamak istemediklerini ifade etti.

GÜNEŞ: TEK GÜNDEMİMİZ BURSASPOR'UN BAŞARISI

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de, Bursaspor camiasının bayramını kutladı. Teknik ekip ve futbolcular olarakta tek hedeflerinin başarı olduğunu belirten Güneş, şöyle konuştu:

"Her şeyimiz çok açık. Camia, yönetim, medya, taraftar bir bütündür. Tek bir gündemimiz var Bursaspor'un başarısı, her şey açık olacak. Hem fair play hem de futbol anlamında başarılı olacağız. İnşallah başaracağız hep birlikte."