TFF 1. Lig takımlarından Bolupor, SC Heerenveen takımı oyuncusu Caner Cavlun ile satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı.

Yeni sezona günde çift antrenmanla hazırlanan Boluspor, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Geçtiğimiz sezonda play-off mücadelesi veren fakat Süper Lig’e çıkmayı başaramayan Boluspor yeni sezonda Süper Lig hedefine ulaşmak için eksik bölgelerine takviye yapmak için oyuncu transferlerini sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı ekip son olarak Caner Cavlun ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, Caner Cavlu ile bir aydır görüştüklerini belirterek, “Caner’i geçen sene Şanlıurfaspor’dan tanıyoruz. Hem benim hem de Fuat hocamızın istediği bir oyuncuydu. Kendisi ile bir yıllık mukavele imzaladık. Kendisi Heerenveen kulübü oyuncusu. Belirli opsiyon ve maddeler koyuldu. İnşallah Caner Bolu’nun güzel havasında Boluspor’a destek olur. Kendisi daha önce Heerenveen kulübüne iyi bir bonservis bedeli ile transfer olmuştu. Biz de ondan iyi bir çıkış bekliyoruz. İnşallah Türk futbolu ve Boluspor kazanır. Transfer Bolusporumuza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.