Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, yeni sezonda hedeflerini ve kamp dönemini değerlendiği açıklamasında, kulübün aylık gelirini 350 bin liraya çıkartmak istediklerini söyledi.

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor’un Başkanı Necip Çarıkçı, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve yeni sezona güçlü gireceklerini belirterek, "Bu sene kamp kadrosuna 14-15 oyuncuyla katıldık. Geçen seneye göre bu seneki hazırlık kampımız çok daha iyi geçti. Hocamız hazır bir takımla çalışma imkanı buldu. Teknik heyetten aldığım bilgiye göre takımımız yeni sezonu güçlü bir şekilde hazır" dedi.

"Proje üreteceğiz"

Hedeflerinin, Boluspor’un aylık gelirini 80 bin liradan 350 bin liraya çıkartmak olduğunu söyleyen Çarıkçı, "Ben daha önceki başkanlık dönemlerimde Boluspor’un aylık gelirini 120 bin liraya çıkartmıştım. Ancak son yedi yılda bu gelir 80 bin liraya düşmüş. Bütün niyetim Boluspor’un gelirini 350 bin liraya çıkartmak. Bunun için de kulüp olarak proje üreteceğiz. Şu anda Boluspor’un bir yeri yada arsası olması için Milli Emlak’la görüşüyorum. Boluspor bununla beraber ticaret yapsın istiyorum. Böylece Boluspor’un 80 bin liralık aylık gelirini 350 bin liraya çıkartmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Açıklamasında, kombine satışlarına beklenen ilginin olmamasından dolayı üzüntü duyduğunu kaydeden Çarıkçı, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

"Boluspor taraftarı takımı bekliyor. Eğer heyecan varsa taraftar da var. Zaten bizim beklediğimiz bin tane taraftar sayımız var. Yaklaşık on yıldan beri bu sayı artmıyor. Bizim Göztepe, Eskişehir gibi bir taraftarımız yok. Bunu da biliyoruz. Bu yüzden kombine gelirlerini bütçede koymuyoruz. Çünkü satışlar çok komik rakamlar. Ancak bu durum gerçekten bizi üzüyor. Ne zaman Boluspor takımı takır takır top oynar, rakiplerini yener o zaman taraftar takımı görmeye stada gelir.”