Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasında evinde Eskişehirspor ile berabere kalarak 2 puan kaybeden Bursaspor, 25 Ekim Cumartesi günü akşam deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Bir süredir sıkıntısını çektiği bel fıtığı sebebiyle Eskişehirspor maçından sonra ameliyat olan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş antrenmana katılmadı. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenman yardımcı antrenörler Ersel Uzgur ve Şeref Çiçek nezaretinde gerçekleştirildi. Eskişehirspor maçında sol aşil tendonundan sakatlanan Serdar Aziz idmana katılmadı. Sakatlığı sebebiyle dünkü idmana katılmayan Holmen ise takımla birlikte çalıştı. Ayak tırnağının batmasından şikayetçi olan Bakambu idmanı yarıda bıraktı.

BAYAN TARAFTARLAR FUTBOLCULARLA SELFİE ÇEKTİRDİ

Isınma koşularıyla baylayan idmanda futbolcular beşe iki çalışması yaptı. Futbolcuların oldukça moralli olduğunun gözlendiği idmanda yardımcı antrenörler futbolcuları sık sık uyardı. Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmasını sürdürecek.

İdman öncesi Özlüce Tesisleri'ne gelen iki bayan taraftar futbolcularla selfie çektirdi. Özellikle Civelli'ye büyük ilgi gösteren bayan taraftarlar, fotoğraf çekiminin ardından tesislerden çıktı. Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yarın takımının başında atrenmana çıkacağı belirtildi.