Büyükşehir Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Salih Sezgin takımın ilk iki haftada topladığı 4 puanın çok önemli olduğunu söyledi. Gün geçtikçe daha iyi olan bir takım kimliğine bürüneceklerini belirten Sezgin ekip ruhuyla hareket ettiklerini ifade etti.
Büyükşehir Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Salih Sezgin, TFF 1. Lig’de oynanan 2 maçı ve takımın durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Masöründen malzemecisine, doktorundan hocasına, başkanından yönetimine kadar birlik ve beraberlik içerisinde işlerini severek yapan bir takım olduklarını ifade eden Salih Sezgin, “Geçtiğimiz iki haftada 6 puanla zirvede yer alan bir takım olabilirdik. Ancak zorlu maratonda engeller mutlaka olacaktır. Biz bu engelleri aşarak iyi noktalara gelmek için adım adım hedefimize yürüyeceğiz. Biz birbirimizi seviyoruz. Ekip ruhu oluşunca başarı kendiliğinden gelecektir" dedi.
"Kolay kazanan, zor kaybeden bir takım olacağız"
Göztepe ve Bandırma maçlarında olduğu gibi üstüne koyarak adım adım zirve hesapları yapan bir takım olacaklarını belirten Sezgin, “Kaliteli oyuncularımız var. Her mevkide kendini ispatlamış ve bu ligde isim yapmış oyuncularla donatılmış bir takımız. Kolay kazanan buna istinaden zor kaybeden bir takım olacağız. Geçtiğimiz iki maçta da bunu sahadaki futbolla hissettirdiğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız” diye konuştu.
“Her maç zorlu geçecektir”
Ligde kolay maç olmadığının altını çizen Salih Sezgin, “Ligde herkes bir hedef içerisinde. Sezon öncesi kadrolarını bu yönde oluşturduklarını zaten görüyoruz. Ligde kolay maç olmadığının hepimiz farkındayız. Zaten zoru başarmadan da hedefinize ulaşmanız mümkün değil. Büyük emekler verdik ve bu takımı hak ettiği yerlere taşımak için biz de elimizi taşın altına koyduk. Başkanımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte teknik ekibimiz ve futbolcularımız herkes üzerine düşeni yapıyor. İnşallah Adana Demirspor maçını da galibiyetle geçerek üst sıralarda yer almaya devam ederiz” şeklinde konuştu.