Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da girdiği kampta sürdüren TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök yeni sezon için iddialı konuşarak, “Elimizdeki imkanlar doğrultusunda Balıkesirspor pozitif oyunu ile bu sezonda elinden geldiğince daha fazlasını yapmaya çalışacak” dedi.

Balıkesirspor hazırlıklarına Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde günde çift idman yaparak devam ediyor. Teknik Direktör Can Cangök, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada yeni sezonu değerlendirdi. Geçen sene çekilen sıkıntıların bu sene çekilmeyeceği müjdesini veren Cangök, “Kampın ikinci etabındayız. Daha önceden Balıkesir’de çalışmalar yapmıştık. Balıkesirspor ve oyuncular adına şu ana kadar her şey olumlu geçiyor. Yeni yönetim ile birlikte her şeyin daha farklı bir olacağı bir ortamdan geçiyoruz. Geçen sene oyuncularımızın çektiği zorlukları bu sene daha az ve daha iyi bir şekilde geçerek atlatmak istiyoruz. Geçen seneden 3 tane oyuncumuz eksildi. Onun haricinde 2 tane sakat oyuncumuz vardı çapraz bağ ameliyatı olmuştu onlarda geriye döndü. Transfer yasağımız var belki ama aramıza kattığımız sakatlıktan çıkan arkadaşlarımızda var. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda Balıkesirspor pozitif oyunu ile bu sezonda elinden geldiğince daha fazlasını yapmaya çalışacak. Topa daha fazla sahip olmaya çalışacak yani bunların üzerinde duruyoruz. Geçen sene takım olarak yapabildiklerimize yapamadıklarımız var. Onları geliştirmeye çalışıyoruz, iyi yaptıklarımızın üzerine gidiyor ve onu geliştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Afyonkarahisar’da kamp imkanlarının iyi olduğunu da ifade eden Cangök, esprili bir dille şikayetçi oldukları konunun sıcak havalar olduğunu kaydetti.