Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, tekrar aday olmayacağını açıklayan Başkan Ünal Aysal'ın fikirlerini değiştirmeyi planladıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'u 2-1 yenen Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bu akşam kazanmamız çok önemliydi. Taraftarlarımızın desteği sayesinde bunu başardık. Bir saat boyunca hızlı, tempolu, agrasif oynadık. Bir saat boyunca bunu başardık. Ondan sonrasında defans yapmayı düşündüğümüzde biraz riske girdik. Bunu değiştirip sürekli agresif oynamayı başarmamız lazım." şeklinde konuştu.

Başkan Ünal Aysal'ın tekrar aday olmama kararıyla ilgili bir soruya da Prandelli, "Tabii ki de ben başkanımızla birlikte kontrat imzalamıştım. Bu 2 yıllık bir projeydi. Şimdi de yeni bir proje varmış gibi duruyor ortada; ama biz alacağımız skorlarla, taraftarlarımızın desteğiyle de oyuncularımızla da biz başkanımızın fikirlerini değiştirmeyi planlıyoruz." cevabını verdi.

Fikstürle ilgili de konuşan Prandelli, "Fikstürü görünce çok şaşırdık. Sadece taraftarımız değil başkanımız değil tüm Türkiye şaşırmalı. Çünkü biz burada Türkiye'yi temsil ediyoruz. Burada mantıksızlık var. Bu saedce bizim açımızdan değil, kim oynarsa oynasın zor görünüyor. Bu konuyu herkes ele almalı." ifadelerini kullandı.